• Standaard

Levertijd & verzendkosten

Levertijd

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Voor bestellingen die op werkdagen vóór 13:00 uur worden geplaatst is de levertijd 1-3 werkdagen. Wij streven ernaar om het dezelfde dag nog te verzenden.
Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van je bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. 
Voor rouwbloemwerk gelden aangepasten leveringstijden. Zie hieronder levertijd en verzendkosten rouwbloemwerk.

Verzendkosten

De vermelde prijzen in de webshop zijn exclusief verzendkosten.
De verzendkosten bedragen:

€ 3,95 voor bestellingen onder de € 10,-, !!! tot 6 mei 2021 € 3,95 voor bestellingen tot € 35,- !!!
€ 6,75 voor bestellingen boven de € 10,-.
Gratis verzenden voor bestellingen boven de € 100,-.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van Post.nl. Over het algemeen zal de aflevering op werkdagen tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Levertijd & verzendkosten rouwbloemwerk

Levertijd

Wij bezorgen rouwbloemwerk uitsluitend in de provincie Utrecht. De levertijd van vers bloemwerk hangt af van de dag van bestelling. Het bloemwerk op een bepaalde datum laten leveren? Geef dit dan duidelijk aan in het tekstvlak "opmerkingen" in de winkelwagen.

Alle afscheidsbloemstukken worden door Hartemeisjes persoonlijk bezorgd op elk gewenst adres in de provincie Utrecht. Wij hanteren voor afscheidsbloemwerk besteld voor 12:00 uur de volgende levertijd: 

Besteld op - Levering op
Maandag - Dinsdag
Dinsdag - Woensdag
Woensdag - Vrijdag 
Donderdag - Vrijdag
Vrijdag - Zaterdag
Zaterdag - Maandag
Zondag - Maandag

Wil je weten wanneer wij jouw bloemwerk precies kunnen afleveren, neem dan contact met ons op via info@hartemeisjes.com of telefonisch via het
telefoonnummer 06 46 11 3200.  

Verzendkosten

Om kwaliteit en zorg voor het bloemwerk te waarborgen, bezorgt Hartemeisjes al het bloemwerk persoonlijk. Hiervoor hanteren wij een standaardtarief van € 6,75 per afleveradres. Voor bestellingen boven de € 100,- betaal je geen bezorgkosten. De vermelden prijzen bij het afscheidsbloemwerk, zijn exclusief de verzendkosten.