Veelgestelde vragen

Mijn kaars brandt alleen in het midden op, wat te doen?

Steek de kaars voor de eerste keer maar eventjes aan. Daarna zal de kaars geleidelijk opbranden. Mocht dit toch niet het geval zijn kun je dat oplossen door zilverfolie. Pak een stuk zilverfolie en vouw dat tot tweemaal dubbel. Knip het puntje eraf, zodat je in het midden van de folie een gaatje krijgt. Vouw de folie nu om de pot van de branden kaars heen. Door de warmte zal de kaars rond de randen ook warm worden, zodat je weer één mooie laag hebt. Wees altijd wel heel voorzichtig en blijf erbij. 

 

Mogen de edelstenen in de kaars blijven zitten?

Ja hoor! Dit kan absoluut geen kwaad. Sterker nog, de werking van edelestenen versterkt door warmte. 

 

Hoe krijg ik mijn edelstenen uit de kaarsen schoon?

Wanneer de kaars op is gebrand giet je heet water in de glazen pot. Het restant koolzaadwas zal hierdoor oplossen en zo kun je de stenen en de pot helemaal schoon spoelen. 

 

Kan ik de glazen pot hergebruiken?

Wanneer je deze hebt schoongespoeld kun je de pot weer voor een ander doeleinde gebruiken. Bijvoorbeeld als pennenhouder, voor je watjes of om je make-up kwasten in te zetten. 

 

Om welke arm kan ik de armbandjes het beste dragen?

Alles wat je wilt ontvangen draag je links. Alles waar je vanaf wilt (zoals negatieve energie) draag je aan je rechter pols. 

 

Waarom gebruiken jullie koolzaadwas en geen sojawas?

Het zijn beide plantaardige producten. Koolzaadwas wordt echter in Europa (en veelal in Nederland) geproduceerd. Omdat het een minder lange afstand hoeft af te leggen, is het voor ons milieuvriendelijker dan sojawas (geproduceerd in Amerika).