• Standaard

Veelgestelde vragen

Ik krijg de thee lastig uit het buisje, waarom is dat?
- De thee wordt tijdens het vullen steeds aangedrukt om zoveel mogelijk thee in het buisje te krijgen. Hierdoor kan het zijn dat de thee er wat lastig uitkomt. Dit is voornamelijk bij de kruidenthee soorten het geval. Tip: de steel van het hartezeefje kan helpen!

Hoe groot zijn de Hartebuisjes?
- De Hartebuisjes zijn 15 cm lang en hebben een doorsnee van 2,5 cm. Je kunt dus een heleboel kopjes thee uit één buisje maken! 

Hoeveel thee haal ik uit één Hartebuisje?
- Dit is per buisje verschillend. Dit is afhankelijk van het aantal theelepels per kopje en de grootte van de ingrediënten. Het aantal theelepels per kopje vind je terug op de Hartebuisjes en/of in de webshop. 

Moet ik me aan de precieze hoeveelheid theelepels per kopje of kan houden?
- Nee hoor! Dit zijn richtlijnen. Experimenteer totdat je jouw ideale smaak hebt gevonden.

Is de thee ook na te bestellen in grotere verpakkingen?
- Jazeker! Nog niet via de webshop, maar stuur ons een
email met jouw favoriete thee en hoeveelheid en wij gaan voor je aan de slag!
  De thee is na te bestellen in 50 gram of 100 gram zakjes. 

Wanneer ik alleen één Hartebuisje wil geven, hoe kunnen ze de thee thuis zetten zonder het harte teezeefje?
- Bij elk Hartebuisje die wij versturen zonder het harte theezeefje worden standaard 5 lege theezakjes meegestuurd.  Deze theezakjes zijn gemaakt voor 1 kopje thee. Iemand die je een Hartebuisje cadeau geeft, kan dus direct genieten van een heerlijke kop thee!

De rooibos thee gaat door het zeefje heen en zit nu in mijn glas, kon ik dit voorkomen?
- Wij snappen dat dit niet voor iedereen prettig is, dus wij leveren met de met rooibos gevulde Hartebuisjes standaard 5 lege theezakjes mee. Deze theezakjes zijn gemaakt voor 1 kopje thee.   

Kan ik een persoonlijke boodschap meesturen en wat kost dat? 
- Dat kan zeker en is helemaal gratis! Met vrijwel alle producten kunnen wij een persoonlijke boodschap mee sturen. Zet jouw persoonlijke tekst in het daarvoor bestemde vakje "persoonlijke boodschap" bij bestelling afronden en wij sturen deze boodschap gratis mee!

De tekst wordt op een sticker geprint en daarna op een ansichtkaart van Hartemeisjes (donker groen met het logo van Hartemeisjes) geplakt en meegestuurd.   

Hoe zetten jullie de tekst op de Hartebordjes en Harteblokken?
- Wij beletteren al onze producten door middel van vinyl stickers.  Dit is hoogwaardig vinyl welke zeer geschikt is voor zowel binnen als buiten. De matte afwerking geeft een rustige en klassieke uitstraling.