• Slider 4

Hartemeisjes

Hartemeisjes is gespecialiseerd in bruids- en afscheidsbloemwerk. Al onze bloemstukken en/of boeketten kunnen worden gemaakt van verse bloemen, maar ook van zijden bloemen. Daarnaast verzorgt Hartemeisjes ook de styling en decoratie van uitvaarten, bruiloften, feesten, bedrijfruimtes, evenementen en beurzen. Dit kan van heel simpel en low budget tot zeer exclusief en over de top. 

Hartemeisjes werkt met de mooiste en beste producten van over de hele wereld en maakt van elk bloemstuk iets origineels en onvergetelijks! Prachtige kleurencombinaties en verschillende structuren zorgen elke keer weer voor een wauw! effect. 

Het uitgangspunt van Hartemeisjes is om al het bloemwerk en de styling heel persoonlijk te houden. Jullie wensen staan centraal! Daarnaast staat Hartemeisjes voor eerlijkheid en betrouwbaarheid. Door duidelijke communicatie en afspraken zul je nooit voor verrassingen komen te staan.

Hartemeisje Sabina

Mijn naam is Sabina Harteveld. Het kloppend hart achter Hartemeisjes. Ik hou van alles wat met romantiek en hartjes te maken heeft, maar mijn grootste passie zijn bloemen! Als klein meisje droomde ik al van een eigen bloemenwinkeltje en plukte ik bloemetjes voor mijn moeder en mijn oma. Ik kan intens genieten van alles wat er om ons heen groeit en bloeit. Er is niks mooier dan dagelijks met bloemen bezig te mogen zijn! Dit zet letterlijk mijn hart in bloei  

Bloom your heart!

  Sabina