• fenneke-visscher

Hartebordjes

Maak een afscheid nog persoonlijker met onze Hartebordjes.
Op deze gedenkbordjes staat op de voorkant een persoonlijke boodschap of een laatste groet en op de achterkant is er (eventueel) ruimte voor namen van de nabestaanden. 
Wij leveren standaard bordjes (
zie webshop), maar wij kunnen een Hartebordje ook helemaal naar persoonlijke smaak ontwikkelen. Denk hierbij aan de tekst, namen, het lettertype en de kleur van de letters. Wil je een persoonlijk Hartebordje? Stuur ons dan een email met jouw/jullie wensen. 

De staande Hartebordjes worden allemaal met de hand gemaakt en zijn verkrijgbaar in de maat 24x20 cm. De Hartebordjes zijn er in blank hout, white wash en grey wash. 
Er zijn ook kleinere houten hartjes (ca. 8 cm) verkrijgbaar die in het bloemstuk tussen de bloemen gestoken kunnen worden of aan de kist gehangen kunnen worden.
Wij beletteren al onze producten door middel van vinyl stickers.  Dit is hoogwaardig vinyl welke zeer geschikt is voor zowel binnen als buiten. De matte afwerking geeft een rustige en klassieke uitstraling.

De standaard Hartebordjes (mits voorradig) hebben een levertijd van 1-2 werkdagen. De speciaal op maat gemaakte Hartebordjes hebben een levertijd van 1-3 werkdagen. 

- Een blijvende herinnering -