• Slider 1

De weg naar mijn droom deel 1

Geplaatst op 19-02-2017

Daar gaan we dan... Het blijft toch wel een beetje spannend zo'n eerste schooldag. Ondanks dat ik een flinke griep te pakken heb, heb ik er onwijs veel zin in. Ik sta te poppelen om te horen wat we allemaal gaan doen en leren.
Ik was er als eerste, maar al gauw liep de loods vol met medestudenten. Negen in totaal, waarvan er drie de vervolgopleiding gingen volgen. Een leuke groep enthousiaste vrouwen met allemaal dezelfde passie... Bloemen!
De twee leraren zijn echte vakmannen. Bloemisten waar je echt een heleboel van kunt leren. En wat ik persoonlijk erg gaaf vond, was dat één van hun gespecialiseerd is in bruidsbloemwerk... Je snapt, mijn dag kon niet meer stuk!!
En toen was het zover... "Hier zijn enkele bloemen en maak daar maar een mooi bloemstukje van".
En dan moet je ineens laten zien wat je al in huis hebt. Spannend! Ik vond mijn eerste stukje best geslaagd, maar ik ben wel heel benieuwd of ik dit aan het einde van de opleiding nog steeds vind ;-)  
Na een goede uitleg over wat we komende periode kunnen verwachten, zijn we richting de veiling en groothandelscentrum gegaan. Wat was dat gaaf om een keer te zien. Echt gigantisch groot zo'n veilinghal en dan schijnt de veiling in Aalmeer nog tig keer groter te zijn... Uhhhh ok!  

Mijn eerste schooldag zit er op en ik kan niet wachten tot volgende week! 

Bloom you heart!


 Hartemeisje Sabina 

Deel dit bericht: